WiFi og nettverk

WiFi og nettverk

I dag regnes WiFi som en selvfølge, men det er ikke dermed sagt at hastigheten alltid er optimal. Med flere og flere enheter som kobles til det trådløse nettverket, økes kravene for både hastighet og stabilitet.

Hvor rask internetthastighet trenger du?
Internetthastighet handler både om hvor mange som er tilkoblet og hvordan man bruker internett. Om bredbåndet for det meste brukes til sende e-poster, lese nyheter og oppdatere apper, behøver man ikke å ha et veldig raskt bredbånd selv om man er flere som deler tilkoblingen. Er det derimot flere i husstanden som bruker strømmetjenester, spiller online-spill og laster ned større filer, vil behovet for rask hastighet øke betydelig.

Torsvik Elektro kan tilby et trådløs nettverk for dine behov som leverer funksjonaliteten du trenger og ivaretar sikkerheten i nettverket. Vi garanterer at nettet er oppdatert til siste standard, med kapasitet og kvalitet i samsvar med dine forventninger.

Dårlig dekning i moderne boliger
Moderne hus og tykke vegger er et kjent problem når det kommer til dårlig dekning. Moderne leiligheter er spesielt utsatt. Der kan du oppleve dramatiske fall i hastighet selv på små avstander og det kreves da forsterkning av signalet slik at det blir en jevn hastighet i alle rom.

Mange betaler mye penger for høy internetthastighet, men opplever at det ikke lever opp til standarden. Leverandørens plikt stopper ved signalet. Du må selv legge til rette for de beste forholdene og sørge for at du får det du betaler for.

Sliter du med dårlig og ujevn dekning i boligen din? Vi i Torsvik Elektro kan hjelpe deg med forsterkning av WiFi-signalet ditt.

Ta kontakt
Å la Torsvik Elektro kvalitetssikre nettverket ditt er trygt og pålitelig. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi finner de beste løsningene for deg.

Skal vi ta en prat?

Kristian Indrebø
Adgangskontroll, alarm og fiberanlegg

  40 43 59 36
 kristian@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *