Solcelle

Solcelle

Les mer om mulighetene med «Solcellekraft»

Solkraft er en ren, lett tilgjengelig og uuttømmelig energikilde.

Torsvik Elektro ønsker å bidra til et grønt skifte i samfunnet. Fra politisk hold jobbes det mot et full-elektrifisert og fornybart samfunn innen 2050.

Hvorfor solenergi?
Det er en myte at Norge ikke har nok sol til å utnytte solenergien. Hver kvadratmeter mottar årlig mellom 700 og 1100 kilowattimer med strålingsenergi fra solen som kan benyttes til strømproduksjon. Det at Norge har lavere solinnstråling enn sydligere land kompenseres av et kaldere klima, renere luft i de atmosfæriske lagene og renere nedbør, som alt fører til økt virkningsgrad.

Det finnes flere grunner til å satse på alternative energikilder, og strøm fra solceller har flere fordeler:

  • lønnsomt
  • enkelt vedlikehold
  • lave driftskostnader
  • bærekraftig
  • lang levetid
  • velegnet norsk klima

Solenergi er fremtidsrettet
Solenergi er energi for fremtiden. Solen er en pålitelig og utømmelig kulde til kraft. Solcellepanelene vil fortsette å produsere forutsigbart og med garantert forsyningssikkerhet i mange år.

Solkraft er den raskest voksende energikilden på verdensbasis, og et solcelleanlegg er svært pålitelig. I tillegg innebærer installasjon av et solcellepanel ingen arealkostnader eller få/ingen inngrep i naturen.

Fra befaring til ferdiginstallert solcelleanlegg
Gjennom en gratis befaring vil vi kartlegge dine ønsker, foreslå aktuelle løsninger og gi et prisestimat. Vi tar oss siden av installasjon, og kan også inngå en serviceavtale om det er ønskelig.

Ta kontakt
Bruk vår ekspertise for å sikre en fremtidsrettet energikilde med god kostnadsfordeling. Ta kontakt med Torsvik Elektro for en uforpliktende prat og en gratis befaring.

Skal vi ta en prat?

Børge Torsvik
Saksbehandler / service og bolig

  41 43 01 43‬
 borge@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *