Sikringsskap og el-fornying

Sikringsskap og el-fornying

Brannsikkerhet knyttet til elektrisitet er noe alle bør ta på alvor.

Økt el- og personsikkerhet
Et sikringsskap sørger for at det er helt trygt å bruke elektriske installasjoner og apparater uten å risikere støt eller overspenning. Med tanke på dagens tilgang til teknologi og et økende strømforbruk, er det spesielt viktig å passe på at sikringsskapet er oppgradert.

Torsvik Elektro leverer komplett løsning for fornying av sikringskap for økt elsikkerhet og personsikkerhet. Vi har erfaringsdyktige elektrofagfolk til å utføre jobben.

Hvorfor nytt sikringsskap?
Gamle sikringsskap med skrusikringer tilhører datidens teknologi, og bør byttes ut med nye automatsikringer. Bytting eller oppdragering av sikringsskap i boligen din minsker sjansen for brann, og gir deg enklere el-hverdag.

Normalt slår sikringer ut på grunn av overbelastning, for eksempel fordi man bruker for mange eller kraftige el-produkter på samme kurs. Årsaken kan også ligge i en feil et eller annet sted på kursen. I dagens sikringsskap er automatsikringer vanligst, og disse behøver ikke byttes hvis de slår ut.

Moderne sikringsskap har også større nøyaktighet på strømforbruket. Dette forhindrer overbelastning på kablene og gjør det mindre brannfarlig. I tillegg har de innebygd jordfeilbryter, som er en bryter som slår ut strømmen ved feilstrøm før den blir farlig for mennesker og dyr.

For liten plass i sikringsskapet
Det finnes også tilfeller der det eksisterende sikringsskapet har blitt for lite. Heldigvis finnes det muligheter hvis du trenger mer plass. Vi hjelper deg gjerne med dette.

Ta kontakt
Ta kontakt med Torsvik Elektro for en uforpliktende prat og en gratis befaring.

Skal vi ta en prat?

Børge Torsvik
Saksbehandler / service og bolig

  41 43 01 43‬
 borge@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *