Prosjekt og avtaler

Prosjekt og avtaler

Alt går bedre om det planlegges på forhånd, også når det kommer til elektrikertjenester eller andre kritiske oppgaver.

Har du et prosjekt på gang eller trenger regelmessige tjenester fra elektriker, kan en rammeavtale gi deg enklere regnskap og forutsigbarhet, samt muligheten til avrop uten å måtte tegne nye kontrakter.

Prosjekt
Har du et prosjekt på gang og ønsker hjelp? Hos oss får du bistand til behovsvurdering, prosjektering og installasjon av komplette løsninger.

Prosjekt = bolig, kontor og næringsbygg
Torsvik Elektro har i mange år vært en leverandør av totalentrepriser innen elektro og telematikk, og tilbyr i dag komplette installasjoner for små og store bygg, boliger, kontor og næring.

Et allsidig elektrofirma
Vi har lagt vekt på å spesialisere oss på flere områder enn tradisjonelle sterkstrømsinstallasjoner. Vi utfører også svakstrømsinstallasjoner og kan levere komplette løsninger for adgangskontroll og alarmanlegg. Vi er sertifisert for nettverk Cat 6 og Cat 7 anlegg. Vi har komplett utstyr for og utfører installasjoner av fibernett. Vårt elektroverksted bygger tavler både for bygg og automatisering. Flere av våre kunder er utbyggere og brukere av VA-anlegg, og for disse bygger vi komplette løsninger innen automatisering og foretar elektriske installasjoner. I tillegg har vi egne montører som er kurset for Ex-installasjoner som har oppdrag både offshore og onshore.

Vi tenker gjerne langsiktig sammen med deg og kan bidra til å tenke på gode funksjoner, driftssikre løsninger og kostnader før installasjonen gjennomføres. For å gi deg et best mulig produkt, samarbeider vi med anerkjente leverandører om dine løsninger. Sammen sørger vi for at du får en installasjon tilpasset dine behov.

Få en gratis befaring og uforpliktende prisoverslag og vurder oss gjerne til ditt neste prosjekt.

Rammeavtaler
En rammeavtale med Torsvik Elektro innebærer flere fordeler. En rammeavtale med oss vil ikke bare gi deg rabatterte priser, men også ekstra oppfølging og faste elektrikere å forholde deg til. Vi skal tjene deg i henhold til den kontrakten vi sammen inngår. Når kunden har et behov, leverer vi i henhold til behovene, til riktig pris og med god kvalitet.

Hvorfor rammeavtale?
Det er flere grunner for å velge å inngå en service- eller rammeavtale. Noen av disse fordelene er som følger:

  • skaper trygghet
  • er med på å opprettholde verdien av elektriske anlegg
  • kan gi bedre lønnsomhet
  • forenkler prosesser og rutiner

I tillegg vil få høyest prioritet ved utførelse av dine prosjekter eller dersom du skulle oppleve å få akutte behov.

Hvem kan en service- og rammeavtale passe for?
Torsvik Elektro har service- og rammeavtaler med mange forskjellige kunder innenfor flere segmenter. Eksempler på noen av disse er:

  • Eiendomsforvaltere og eiendomseiere
  • Borettslag
  • Industri
  • Næringsbygg
  • Offentlig sektor

Ved signert rammeavtale tar Torsvik Elektro seg alt av det praktiske. Vi gjennomfører alt av kontroller, vedlikehold og oppgradering. Våre rammeavtale skal sikre ekstra fokus, oppfølging og forutsigbarhet.

Kontakt oss i dag
Har du et prosjekt på gang eller ønsker du å vite mer om service- og rammeavtaler? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi er 44 dyktige og engasjerte medarbeidere med bred erfaring fra det meste innen privat, offentlig og næringsprosjekter i Øygarden, Bergen og omegn.

Høy kvalitet, innovative løsninger og god service er kjernen i alt vi gjør.

Skal vi ta en prat?

Alexander Torsvik Dale
Prosjektleder

 41 52 71 85
  alexander@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *