Oppvarming og gulvvarme

Oppvarming og gulvvarme

En moderne løsning for oppvarming er viktig i alle typer bygg, enten det i huset ditt, på hytta eller på arbeidsplassen. Dagens varmeløsninger er mer miljøvennlige, økonomisk gunstige og gir økt komfort og bedre inneklima.

Effektivt og komfortabelt med gulvvarme
Stadig flere huseiere velger gulvvarme til oppvarming. Gulvvarme gir eksklusiv komfort og effektiv oppvarming av boligen din.

Det finnes forskjellig typer gulvvarme. Det kan støpes, legges i plater eller det kan benyttes varmefolie. Gulvvarme kan installeres i alle rom og har flere fordeler. Blant annet gir det en jevn varmefordeling og balansert innetemperatur. En annen fordel er at gulvvarme reduserer fuktighet og slik motvirker dårlig inneklima, som ofte henger sammen med for høy luftfuktighet.

Gulvvarme er kostnadseffektivt og holder seg i god stand i mange år. Varme i gulvet bidrar også til at du kan spare mye strøm fordi du generelt kan senke temperaturen i rommet. I tillegg er gulvvarme i huset svært fornuftig når det kommer til salg. Det gir nemlig en verdiøkning på boligen når du en gang skal selge.

Velg riktig varmekilde til ditt behov
Å ha det komfortabelt i sin egen bolig eller på arbeidsplassen er viktig. Alle bygg har behov for oppvarming, og det finnes mange ulike måter å løse det på. Med vårt skiftende klima er det likevel viktig å installere riktige varmeløsninger slik at man holder bygget varmt på vinterstid og avkjølt om sommeren.

Vi i Torsvik Elektro ønsker å kunne tilby de varmeløsningene som passer deg best. Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig resultat og tilbyr alt av el-installasjoner.

Ta kontakt
Ta kontakt med Torsvik Elektro Elektriker Sotra for en uforpliktende prat og en gratis befaring.

Skal vi ta en prat?

Børge Torsvik
Saksbehandler / service og bolig

 41 43 01 43‬
 borge@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *