Brann og adgang

Brann og adgang

I Torsvik Elektro har vi kunnskapen, kompetansen og erfaringen som sikrer deg profesjonell og trygg brannsikring, og kan bistå med moderne brannsikringsløsninger for ditt bygg.

Gjennomgang av elektrisk anlegg
Fire av ti branner starter i det elektriske anlegget, ofte på grunn av at anlegget ikke er beregnet for moderne forbruk. I tillegg mangler ofte overspenningsvern som øker faren for at alle elektriske produkter blir ødelagt ved overspenning.

Våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg med en grundig el-sjekk av ditt elektriske anlegg. Det er den sikreste måten å få kontrollert om anlegget er sikkert. Vi tilbyr også moderne sikringsskap med jordfeilautomater og overspenningsvern.

Brannvarsling
Skulle det begynne å brenne, er det viktig å være forberedt. Installasjon av brannvarslingsanlegg er noe av det viktigste du kan gjøre for å være forberedt dersom uhellet først skulle være ute.

En brannalarm reagerer på røykpartikler og branngasser i luften på et tidlig stadium i brannforløpet. Alarmen kan bidra til å begrense skadene og redde liv.

Nye forskrifter for brannvarsling i eksisterende private boliger
Fra 1.1.2016 kom det en ny forskrift om brannforebygging, hvor det i §7 står følgende:

“Eieren av boliger og fritidsboliger skal sørge for at byggverkene har brannalarmanlegg eller et tilstrekkelig antall røykvarslere. Det skal være minst én detektor eller røykvarsler i hver etasje, som skal dekke kjøkken, stue, sone utenfor soverom og sone utenfor tekniske rom.

Alarmen skal kunne høres tydelig på oppholdsrom og soverom når dørene mellom rommene er lukket.»

Torsvik Elektro har lang erfaring med installasjon av brannvarslingsanlegg og kan hjelpe deg med ulike installasjoner. Anleggene gir trygghet og forutsigbarhet, samtidig som vi ivaretar offentlige krav.

Adgangskontroll
Med adgangskontroll sikrer du dine verdier mot tyveri. Adgangskontroll fra Torsvik Elektro gir deg kontroll over hvem som skal ha adgang til bygget til alle døgnets tider.

Med våre systemer får du enkel administrasjon av en eller flere eiendommer. Vi har en egen avdeling for svakstrømsinstallasjoner der vi kan levere komplette løsninger for adgangskontroll og alarmanlegg.

Ta kontakt
Torsvik Elektro et trygt og erfarent elektrofirma som utfører tjenester innen brannsikkerhet og adgangskontroll. Systemene bygger på teknologi og gir optimal beskyttelse mot både brann og innbrudd.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og gratis befaring.

Skal vi ta en prat?

Kristian Indrebø
Adgangskontroll, alarm og fiberanlegg

  40 43 59 36
   kristian@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *