Boliginstallasjoner

Boliginstallasjoner

Boliginstallasjoner spenner fra montering av lamper, installering av gulvvarme, belysning eller elbillading. Torsvik Elektro tilbyr alle tjenester innen bygg og bolig til private og bedrifter/utbyggere.

Vi har erfarne elektrikere som kan bistå med alt fra befaring og planlegging til utføring av samtlige tjenester. Enten det gjelder komplett installasjon i et boligfelt / utbyggingsprosjekt eller nybygg, tilbygg, et rehabiliteringsprosjekt, en mindre utvidelse eller endring av en eksisterende installasjon, kan vi tilby komplette løsninger tilpasset dine ønsker, budsjett og behov.

Ta kontakt Gjennom en gratis befaring vil vi kartlegge dine ønsker og komme med innovative og gunstige løsninger. Basert på dette vil vi foreslå aktuelle løsninger og gi deg et prisestimat. Torsvik Elektro gjør en jobb du vil være fornøyd med. Vi har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag, og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på våre boliginstallasjoner. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat og en gratis befaring.

Skal vi ta en prat?

Børge Torsvik
Saksbehandler / service og bolig

  41 43 01 43‬
 borge@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *