Belysning

Belysning

Riktig belysning skaper et funksjonelt inne- og utemiljø og god atmosfære. Det skjer mye i markedet og med ny og moderne lysteknologi kan du også spare penger.

God belysning skaper trivsel og atmosfære Belysning har mye å si når det kommer til å skape et koselig hjem. Hvordan vi opplever rommet kommer an på hvordan lyset reflekterer vegger, gulv, tak og inventar. Utendørs vil man gjerne ha belysning som skaper sikkerhet, er praktisk og samtidig skaper god atmosfære. Før i tiden var man relativt beskjeden med lys ute, men de senere år har utebelysningen virkelig opplevd en ny renessanse.

LED-teknologien har kommet for å bli LED-lamper er både egnet til inne- og utendørsbelysning og er langt mer energieffektive enn andre lyspærer på markedet. LED-pærene inneholder lysdioder, som er en av de mest avanserte teknologiene innenfor lysteknologi. Disse sparer over 80 prosent mer strøm sammenlignet med en vanlig lyspære. LED-lys har i tillegg langt lengre levetid i forhold til vanlige lyspærer, som har en gjennomsnittlig levetid på 1000 timer. Dette betyr at du ikke trenger å skifte ut LED-pærene så ofte som du ville ha gjort med vanlige lyspærer og dermed sparer du både tid brukt på vedlikehold og ikke minst penger.

Vi er ekspert på belysning og lysdesign En moderne belysning skal være planlagt og gjennomført slik at kundenes behov og ønsker blir ivaretatt. Vi i Torsvik Elektro har mange års erfaring med å planlegge og installere lys for både inne og utemiljø, . Vi lager moderne og innovative belysningsplaner til privatpersoner, profesjonelle aktører og det offentlige. Ta kontakt med oss, så viser vi deg hvilke muligheter som finnes og hvordan du kan få den beste lyssettingen i ditt miljø. Din elektriker Øygarden

Skal vi ta en prat?

Alexander Torsvik Dale
Prosjektleder

  41 52 71 85
 alexander@torsvik.no

Åpningstider

Man – fre: 07:00 – 16:00

Send en henvendelse

Send en mail til post@torsvik.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg vanligvis ila. en virkedag.
/kontakt
GDPR samtykke *